fbpx

Maak een Afspraak

Fysiotherapie Wateringen

U zoekt een praktijk voor fysiotherapie in de omgeving van Wateringen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Statera Fysio. We hebben ruime openingstijden en u kunt de afspraak zelf online inplannen. Net zo handig, omdat u uw agenda erbij kunt houden. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Deze staan vermeld op onze site. Afhankelijk van uw verzekering worden de verschillende behandelingen vergoed. U kunt hiervoor het beste even contact opnemen met uw verzekering. Heeft u andere vragen, dan mag u altijd even mailen of bellen. We staan graag voor u klaar. Onze fysiotherapiepraktijk Wateringen is er ook voor u.

Fysiotherapeut Wateringen zorgt voor passende behandeling

Als u voor fysiotherapie Wateringen naar onze praktijk komt, kijken we uitvoerig naar uw klachten. Wat is er precies aan de hand? Zo nodig is het zelfs een optie om even een echo te maken. Hebben we het probleem helder, dan kunnen we de behandeling die het beste bij de klachten past toepassen. Uiteraard altijd in overleg met u. Er zijn verschillende fysiotherapeutische behandelingen mogelijk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een shockwave therapie. Onze medewerkers zijn ervaren en gediplomeerd. We vinden het belangrijk om onze behandelingen en oefeningen te baseren op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Gecombineerd met de ervaring die we elke dag opdoen in onze praktijk garandeert deze werkwijze de beste resultaten.

Veel kennis en ervaring aanwezig bij fysiotherapiepraktijk Wateringen

Omdat de fysiotherapeut in Wateringen die u behandelt veel expertise heeft, kan deze de juiste methode uitkiezen. Dit zorgt ervoor dat uw klachten zo snel mogelijk verdwijnen. De wetenschap staat nooit stil. Steeds zijn er nieuwe inzichten. Wij blijven continue op de hoogte. Ook volgen onze therapeuten de nodige bijscholing. Zo weet u zeker dat u bij ons op een vertrouwd adres bent. Blijf niet langer rondlopen met uw klachten, maar maak meteen een afspraak. Onze therapeuten kijken graag naar de totale beweegketen. We beperken ons dus niet alleen tot de lokale plek waar u problemen ervaart. Dit zorgt voor de beste oplossing.

U kunt zelf online een afspraak maken via MijnZorgToegang

MijnZorgtoegang is een portaal die met moderne en veilige technieken de door de hulpverlener ontsloten gegevens van het gekoppelde EPD toont aan de ingelogde client/patient. MijnZorgtoegang slaat deze gegevens niet zelf op, maar toont deze real time. Patiënten/clienten hebben hierdoor de mogelijkheid om in een veilige omgeving gegevens aan het dossier van zijn of haar hulpverlener toe te voegen. Mijnzorgtoegang is een website waarop patiënten en therapeuten op eenvoudige gebruiksvriendelijke en discrete wijze informatie uitwisselen, zoals online afspraken maken. Dit portaal is gekoppeld aan onze bedrijfssoftware applicatie Fysiomanager.

Maak een Afspraak

CKR en big geregistreerd. Lid van

Via MijnZorgToegang.nl maakt u zelf eenvoudig online een afspraak  Maak een Afspraak