fbpx

Maak een Afspraak

Fysiotherapie Nootdorp

U bent welkom bij onze fysiotherapiepraktijk in Nootdorp. Wij werken alleen met gekwalificeerde en ervaren therapeuten. U kunt bij ons langskomen wanneer u te maken heeft met nek- of schouderklachten. Ook wanneer u last heeft van uw rug zijn wij er voor u. Heeft u een bepaalde klacht en vraagt u zich af of het verstandig is om contact met ons op te nemen? U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om direct online een afspraak in te plannen met een van onze therapeuten. Wij hebben ruime openingstijden. In Nootdorp kunt u zelfs op zondag bij ons terecht.

Echografie bij fysiotherapeut Nootdorp

De fysiotherapie in Nootdorp wordt in veel gevallen vergoed. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent. Kijk op onze website voor de tarieven. Twijfelt u over de mate van vergoeding, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw eigen verzekeraar. Wij zijn er voor de verschillende vormen van fysiotherapie, maar wij bieden u ook echografie. Dit is een handig hulpmiddel als we meer willen weten over uw probleem. Op deze manier stellen we snel en pijnloos vast wat er aan de hand is. Deze fysiotherapeutische diagnose is heel betrouwbaar. Wellicht heeft u er nog nooit eerder van gehoord dat u bij de fysiotherapeut een echo kan laten maken. Misschien wist u alleen dat dit bij de verloskundige gebeurt wanneer iemand zwanger is. Wij maken de echo’s vooral als we willen weten hoe het staat met de spieren, botten, pezen en banden van een bepaald persoon. Ook als u last heeft van een slijmbeurs kunnen we dit toepassen.

Bij fysiotherapiepraktijk Nootdorp wordt gekozen voor de best passende behandeling

Het voordeel van contact opnemen met onze fysiotherapeut in Nootdorp is dat we u verschillende behandelingen kunnen aanbieden. Wij zijn er niet alleen voor de reguliere therapie. Zelfs bij een acute blessure kunnen wij direct behandelen. De echo’s die wij maken laten ons zien of er sprake is van scheurtjes of verkalkingen. Ook ontstekingen in het weefsel worden op die manier zichtbaar. Daarnaast kunnen we u vertellen hoe het staat met de kwaliteit van het weefsel. Zoekt u een ervaren fysiotherapeut? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze praktijk.

U kunt zelf online een afspraak maken via MijnZorgToegang

MijnZorgtoegang is een portaal die met moderne en veilige technieken de door de hulpverlener ontsloten gegevens van het gekoppelde EPD toont aan de ingelogde client/patient. MijnZorgtoegang slaat deze gegevens niet zelf op, maar toont deze real time. Patiënten/clienten hebben hierdoor de mogelijkheid om in een veilige omgeving gegevens aan het dossier van zijn of haar hulpverlener toe te voegen. Mijnzorgtoegang is een website waarop patiënten en therapeuten op eenvoudige gebruiksvriendelijke en discrete wijze informatie uitwisselen, zoals online afspraken maken. Dit portaal is gekoppeld aan onze bedrijfssoftware applicatie Fysiomanager.

Maak een Afspraak

CKR en big geregistreerd. Lid van

Via MijnZorgToegang.nl maakt u zelf eenvoudig online een afspraak  Maak een Afspraak