fbpx

Maak een Afspraak

Fysiotherapie Delft en omstreken

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Delft en omstreken kunt u ook terecht voor Tecar therapie. In een aantal gevallen is dit een betere behandeling dan de gewone fysiotherapie. Statera Fysio past Tecar therapie voornamelijk toe bij mensen die last hebben van acute pijnklachten. Het gaat dan om chronische aandoeningen of blessures. Deze kunnen wij meteen behandelen. Dit is een groot voordeel. Normaal gesproken moet u natuurlijk eerst wachten tot kneuzingen minder pijnlijk zijn. Bij gescheurde spieren is het altijd eerst wachten op een begin van het herstel. Bij deze vorm van therapie hoeft dat dus niet, want we kunnen meteen nadat de blessure is opgetreden starten met de behandeling. We doen dit heel lokaal en zonder druk. De plek waar het om gaat wordt behandeld met warmte.

Ervaren fysiotherapeut Delft en omgeving

Als u bij ons komt voor fysiotherapie Delft en omstreken, maakt u kennis met ervaren fysiotherapeuten. Dat is ook het geval als wij de winback tecar therapie bij u toepassen. De reden dat deze behandeling zo effectief is, ligt in het feit dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam versneld wordt. Bovendien vindt er bij deze therapie geen belasting plaats van de aandoening of de pijnlijke plek. Denkt u in aanmerking te komen voor deze therapie? Neem dan zeker contact met ons op. Na de behandeling zult u al snel verschil merken. Het weefselherstel gaat een stuk sneller, de pijn vermindert meteen en de beweeglijkheid van de gewrichten neemt toe.

Zelf online afspraak maken bij fysiotherapiepraktijk Delft

Om een afspraak te maken met onze fysiotherapeut Delft en omgeving hoeft u ons niet te bellen. Een afspraak inplannen doet u zelf snel en gemakkelijk via de website. Dit spreekt geheel voor zich. Heeft u pijnklachten als gevolg van artrose? Zijn er bij u chronische aandoeningen geconstateerd en heeft u daardoor veel pijn? Is er sprake van een acute blessure? Maak zeker een afspraak bij onze praktijk. We kijken dan samen met u wat de best passende behandeling is. Uiteraard zorgen wij daarbij voor deskundig advies.

U kunt zelf online een afspraak maken via MijnZorgToegang

MijnZorgtoegang is een portaal die met moderne en veilige technieken de door de hulpverlener ontsloten gegevens van het gekoppelde EPD toont aan de ingelogde client/patient. MijnZorgtoegang slaat deze gegevens niet zelf op, maar toont deze real time. Patiënten/clienten hebben hierdoor de mogelijkheid om in een veilige omgeving gegevens aan het dossier van zijn of haar hulpverlener toe te voegen. Mijnzorgtoegang is een website waarop patiënten en therapeuten op eenvoudige gebruiksvriendelijke en discrete wijze informatie uitwisselen, zoals online afspraken maken. Dit portaal is gekoppeld aan onze bedrijfssoftware applicatie Fysiomanager.

Maak een Afspraak

CKR en big geregistreerd. Lid van

Via MijnZorgToegang.nl maakt u zelf eenvoudig online een afspraak  Maak een Afspraak