Maak een Afspraak

Fysio Wateringse Veld en omgeving

Als u in Wateringse Veld woont en een goede fysiotherapeut nodig hebt, bent u bij Statera fysio op de juiste plek. Heeft u moeite met bepaalde bewegingen of is er sprake van pijn? Wij stellen graag een passend behandelingsplan voor u op. Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapie, maar wij bieden ook een shockwavetherapie aan. Dit is vooral bedoeld voor mensen die chronisch last hebben van hun pezen en spieren. Ook bij verkalkingen kan deze therapie een goede optie zijn. Deze behandelvorm is vrij intensief. Het grote voordeel is dat uw lichaam op deze manier geholpen wordt met het herstellen van weefsel.

Shockwavetherapie bij fysiopraktijk Wateringse Veld

Bij de fysio Wateringse Veld starten we niet zomaar met de shockwavetherapie. Allereerst onderzoeken we of het zinvol is om deze therapie in te zetten. Denken we dat dit zo is, dan behandelen we de pijnlijke plek soms met de behandelkop. Deze geeft hele krachtige trillingen. Het mooie daarvan is dat het lichaam gestimuleerd wordt om beschadigd weefsel te herstellen. Deze drukgolven komen dus van buitenaf. Ze activeren de genezingskracht van uw lichaam. Soms kan deze behandeling iets gevoelig zijn. In de praktijk merken we echter dat verdoving niet nodig is.

Afspraak maken bij fysiopraktijk Wateringse Veld

Als u een afspraak met ons wilt maken, dan kan dit snel en eenvoudig via de website. Deze afspraak maakt u online via MijnZorgToegang. U kunt op deze manier in een veilige omgeving een afspraak inplannen. Dus pak uw agenda erbij en kijk wanneer een afspraak u het beste uitkomt. We staan graag voor u klaar. Voor onze tarieven verwijzen we u naar de informatie hierover op onze website.

U kunt zelf online een afspraak maken via MijnZorgToegang

MijnZorgtoegang is een portaal die met moderne en veilige technieken de door de hulpverlener ontsloten gegevens van het gekoppelde EPD toont aan de ingelogde client/patient. MijnZorgtoegang slaat deze gegevens niet zelf op, maar toont deze real time. Patiënten/clienten hebben hierdoor de mogelijkheid om in een veilige omgeving gegevens aan het dossier van zijn of haar hulpverlener toe te voegen. Mijnzorgtoegang is een website waarop patiënten en therapeuten op eenvoudige gebruiksvriendelijke en discrete wijze informatie uitwisselen, zoals online afspraken maken. Dit portaal is gekoppeld aan onze bedrijfssoftware applicatie Fysiomanager.

Maak een Afspraak

CKR en big geregistreerd. Lid van

Via MijnZorgToegang.nl maakt u zelf eenvoudig online een afspraak  Maak een Afspraak